Alles wat u ooit wilde weten over dit zeemanskoor

Wanneer u, gewaardeerde bezoeker, de tijd neemt om een bezoekje te brengen aan deze website, komt u alles te weten over een wel heel bijzondere zeemanskoor dat al ruim 25 jaar bestaat op de Parel der Waddenzee, het wonderschone eiland Vlieland.

En mocht u na het bezoek aan onze website nog meer vragen hebben, wendt u zich dan gerust tot:

Suus Soolsma-de Nijs:    info@vlielanderzeemanskoor.nl

Website beheerder:        website@vlielanderzeemanskoor.nl

Welkom bij het Vlielander Zeemanskoor

Het Vlielander Zeemanskoor is op zaterdag 26 november te zien geweest in een zeer bijzondere show. Het Scheldeloodsenkoor dat 45-jaar bestond, vierde dit heugelijke feit met een show getiteld “ ROLLING HOME”. Deze show werd opgevoerd in het Arsenaal te Vlissingen, thuishaven van het Scheldeloodsenkoor.

Voor de bijbehorende plaatjes verwijzen we u naar de FaceBook pagina van het Vlielander Zeemanskoor.